Lugnet på Bomansgatan..

Klockan är 21.22 det är Valborgsmässoafton och jag funderar starkt på att dra mig mot sängen.
Klara sover i vår säng och Andreas snarkar i soffan.
Har precis ätit en halv tallrik A-fil, smakade rätt bra faktiskt.

Valborg, vilka minnen jag har från massa valborgsmässoaftnar. Eftersom jag fyller år dagen innan valborg så har jag alltid haft tjejfest för mina vänner just den här dagen. Det har varat hur många år som hellst.

Allt från att ha hängt uppe på skantzen med alla dåvarande vänner till att de senaste 7-8 åren har haft årets första grillfest hemma hos mig med mina tjejer.

Förra året var dock det sista, kommer i håg att jag sa det förra året att det här är det sista, det var de ingen som trodde på men se hur det blev! Men en favorit i repris kommer nog så småning om.

min fina vän emma & jag för exakt ett år sedan!


Sjuk




Det blev ingen trevligt födelsedag i går, och ingen trevligt Valborg i dag.
Jag har legat däckad i magsjuka (vågen kanske står på 58 nu, hoppas hoppas) och varit likt ett kolli.

Det enda som livade upp var att jag av mina två älsklingar fick fina blommor! Klara vet hur man livar upp en sjuk mamma.

Nu börjar jag känna mig bättre, dock ligger Andreas nu så alla helgens planer ligger på is. Så tråkigt!

Nytt schampoo!



Jag köpte nytt schampoo i går, det var sviiiin dyrt (hur mycket det kostade kan jag inte skriva för mamma läser bloggen och då skulle jag bli lynchad) om det inte är bra så blir jag nog lite lätt irriterad.

Köpet skedde innan vi var på banken för att prata om vår ekonomi (efteråt hade jag aldrig köpt så dyrt schampoo). Det ser ljust ut! Så småningom kommer vi ta vårt pick och packa och flytta till en större lägenhet, så om någon är intresserad av en fin två på Kristiansborg, Västerås så hojta till!

Nu har vi precis intagit lunchen och ska ta tag i ett gigantiskt tvättberg innan jag i kväll ska ut och äta och ta ett glas vin med mina kära vänner! Det ska bli så kul!

Mamma´s älskling!








Världens finaste och bästaste lilla Klara!

59,2

Tänkte bara skriva att jag i lördags morse vägde 59,2kg! Fuck im good!

En helt ovanlig onsdag


En glad liten Klara

I dag är en stor dag! Klara har nämligen passerat 5kg sträcket, vihoo! SAMT gjort en vändning, från magläge till ryggläge! Mer förvånad än vad jag var, duktiga tjejen!

Annars har vi idag förutom varit och vägt/mätt även varit på föräldrargrupp för första gången, det verkar vara ett bra gäng mammor med bebisar som vi ska fortsätta träffa.

Efter föräldrargruppen gick vi till Polarn & pyret och köpte två bodys. Blir kanske ett bildbevis i morgon. Från polarn till ICA där jag köpte en stor godispåse som vi gick hem och snaska på. Skärpning nu Evelina!!! I morgon är det nya tag. (det var ju så regningt och tråkigt idag)

Nu sover damen och jag ska snart göra henne sällskap!

 


Promenera!

Jag har rotat fram min steg räknare ur mina gömmor och nu sitter den varje dag på min höft så jag ska veta hur mycket jag rör på mig.

Minst 10 000 steg om dagen är det som gäller för min del. Har en liten tävling med svärfar (mamma är nog också lite på g) så nu jäklar är jag peppad, just för tillfället står den på 6787, i går när jag gick och la mig stod den på 11 371.

Lite situps och några rygg övningar på de där så kanske man kan få till hållningen igen, just nu ser jag ut som en kråka.

Tjollan sover på balkongen och jag har nyss ätit två bullar, haha dubbelmoral var det ja!

Just det i lördags när jag vägde mig stod vågen på 60,2, dvs jag har nästan gått ner 2kg sen sist jag skrev ett onödigt inlägg om min vikt.

Bullar, bullar......


Lunch tajm!


ceasarsallad!

 

Oftast runt lunch så sover Klara sin långa nap (som kan vara allt i från 1h -5h) då får man passa på att käka lunch! De tre senaste dagarna har mitt matintag sett ut så här: ceasarsallad = fööör gott! I onsdags IKEA, i går Mc donalds och idag hemma.

När Klaris låg i magen kändes det som jag skulle spy vid tanken på kyckling, det var hemskt eftersom jag älskar ceasarsallad, men nu går det hur fint som hellst och därför kör jag trippelt upp.
Den godaste ceasarsalladen jag har ätit intog jag och Andreas när vi var i Helsingborg sommaren 2008.

Nu ska jag hämta tvätten sen förhoppningsvis kanske jag hinner vila 5 minuter!


Vilket vackert väder!





Klara i sina fina solglasögon som hon har fått av Frej!

 

Vilket vääääder vi har, så gudomligt skönt! (att det ska snöa i slutet av veckan behöver vi inte nämna).
I dag har jag och Klara promenerat med Emma och tagit en sallad på Kajens fik i hamnen, verkligen super härligt att vara nere i hamnen när det är sånt här väder.
Ett besök på Telia har vi hunnit med, sola på balkongen med moster Fia, samt hembesök av Janika, Sarah & Caeila.
Ehh puuh vilken dag. Nu har lillstrumpan förhoppnigsvis somnat, peppa peppa, och jag och Fia försöker innafinna lugnet!

Nu ska jag njuta av tystnaden ett tag, men känner jag Klara rätt så är hon klar(a) vaken om fem minuter.

I morgon SKA jag tvätta!! 


måndagslyx!

 

Klara ligger tar en nap på balkongen och jag lyxar till det med en arraksboll, de är ju måndag :D


Fredagkväll!




Det har blivit fredag kväll och jag står och lagar mat med en liten tjej på magen.
Hon vill INTE sitta själv, då är det bara hala på babybjörnen om man vill ha något gjort!

I kväll blir det tacopaj till middag och medan jag tillagar den så sippar jag på ett glas vin och äter lite kalamata oliver!

God kväll!

VÅR


Buggan går fin fint på bar mark!


Asfalt, som vi har väntat!



plantering på balkongen!


Äntligen är det vår!! Som vi har väntat!

I morse tyckte Klara att vi skulle gå upp sisodär 05.30, så redan kl 09.00 var vi ute på en promenad i det fina vädret. Tog en sväng förbi torget och handlade blommor som vi sedan planterade på balkongen.

För ett tag sedan kom kusin Karin förbi på besök så då hann jag med att städa hela balkongen och springa ner till tvätt stugan också. LYX!
Klara sover för tillfället på balkongen och vi ska äta lunch!



Sälen tripp!

Dags för ännu en uppdatering!

Påsken har passerat och nu har våren tagit fart på riktigt.
Vi befann oss i Sälen under påskveckan och har bara njutit av god mat, trevligt sällskap och skidåkning.
Det är väldigt skönt att kunna få avlastning med lillan i bland och det blev det verlkigen i sälen. Eftersom jag oftast är själv i veckorna då Andreas jobbar på bortaplan så blir det en hel del bärande och tröstande, då är det himmerlriket när någon annan erbjuder sig att gå ut med henne eller bära runt på henne ett tag.
(Måste bara påpeka att hon inte alls är någon grinig bebis utan världens snällaste, men det blir en hel del bärande ändå.)


I dag har jag & Klara varit på ett besök till farbror (tant) doktorn och allt vara bara bra med tjollan. Efter bvc gick vi en tripp till mammas jobb och hälsade på innan moster Fia kom in och vi gick på (rad)husvisning! Huset är underbart med ligger i 2 miljonersklassen (lite över våran budget), så vi får nog leta vidare.

Vilket osammanshängade inlägg, jaja det blev en uppdatering i alla fall!

solen visade sig sammanlagt tio minuter under hela veckan!


RSS 2.0