Fredagkväll

Fredagkväll bestående av rödvin idol och min familj.
Kan vara det bästa!

En början


Nya ljuslyktor utanför entrén.



En början på en titt in i vårat nya hus! Det går sakta men säkert framåt här hemma. Eftersom jag är själv i veckorna så ska allt hinnas med på helgerna när vi är två. Vilket vi bara är varannan helg eftersom jag jobbar varannan, suck.
Sen när det ska borras ska det passas in med Conny också som är snäll och hjälper oss då Andreas inte riktigt än känner att han vågar lite på sig själv vad de gäller val av plugg ;)
Dessa fina lyktor pryder iallafall våran entré tillsammans med två stycken cement hjärtan som tyvärr inte fastnade på bilden.


Idag har vi varit in en sväng på Pinglan tillsammans med Sarah & Caeila samt en i från min mamma grupp. Det var första gången där, men absolut inte sista. Super kul!



Kalas för Vera har vi också hunnit med, men nu känner jag verkligen att jag behöver sträcka ut i soffan innan det är dags att bege sig mot sängen.

Imorgon är det FREDAG!!


Kalas!


Godsaker på fatet i från Koziol  


Kaffet serverades som vanligt i Filippa K muggarna






Vin till maten i glas från Ittala


Herrn i huset har fyllt år också! Eftersom vi hade varit i Spanien under födelsedagsveckan så hade våra familjer fixat i hop både fika och mat som vi festade på hemma hos oss efter att vi hade kommit hem. (Ska nog resa bort varje gång någon i familjen fyller år :)) Pajer & sallad till mat och tårta & fikabröd till efterrätt.

I dag har jag och Klara varit på öppna förskolan tillsammans med några mammor i från vårat nya område där vi nu bor. Det var verkligen jätte trevligt och vi har bokat in en sväng redan nästa vecka!

I morgon är det kalasdags för världens bästa Vera som fyller 2 år!

Men nu börjar det bli kväller och vi ska hämta hem pappan och sen mysa gärnet innan det är sovdags för tösabiten. Hej!


Måndagsmat!


bakad potatis med curryröra

 

Den här dagen har bestått en visit på stan, som inkluderade en lunch med emma på vivaldi, ett inköp av nytt rouge, samt ett besök på jobbet.

Min sötis till syster tittade förbi när vi kom hem och bjöd mig på mat. Bakad potatis med curryröra, smaskens! Väldigt gott och väldigt uppskattat!
Nu blir det en lugn kväll innan det är dags att lägga huvudet på kudden. I morgon väntar jag på ett samtal jag tror jag inte vill ha, håll tummarna igen för att det är ett bra svar.
Godkväll!


Viva españa!


Bad i poolen var populärt!



Morgonpromenad varje morgon!



Klara och morfar



Maten var gudagod!



Poolområdet



En helt underbar vecka hade vi i Spanien hos mina kusiner!


Sömntuta!


Klara sover gott i sin vagn!


I går fick vi mycket gjort! Mormor var här och hjälpte till i hemmet samt att sy nya gardiner till tvättstugan. Blev kanon. Hon bjöd även på supergod soppa med färskt vitlöksbröd till.

Efter maten tog jag och Klara en promenad och sömntutan somnade som vanligt i sin gosiga vagn. Fick eftermiddags besök som inkluderade fika. Och mot kvällningen kom pappan i familjen hem. Det blev middag hos mamma innan en tidig nattning.

Nu är det finally fredag och jag ska ner på stan och dricka vin med en vän.
Tjolahopp!


i morgon torsdag

I morgon ska jag ge er en uppdatering med massa bilder, men nu måste jag sova innan jag somnar?
Jag ska till doktorn i morgon, håll era tummar för mig. Jag gillar inte sjukhus.
God natt mina trogna läsare & sov gott!

älsklingar

jag älskar min Klara & Andreas så mycket så mycket, det var allt jag ville säga!

KLARA


Klara Sofia Nordström


I onsdags tog Klara sina 6-månaders sprutor, vilket resulterade i en natt med hög feber och gråt. Det tog hon igen med råge i natt, hon sov 19.00-06.00 utan mat! Vihoo stora tjejen! Sen är det väl antagligen en engångs företelse men det var riktigt skönt (även om jag inte trodde hon levde när jag kollade på klockan och insåg att hon inte hade vaknat på hela natten).


Annars så har mamman träningsvärk till tusen, har varit duktig och tränat hela TRE gånger den här veckan. Men i går på step-up/bodypumpen så trodde jag seriöst att jag skulle avlida. Kondisen är inte direkt på topp, men det ordnar sig under hösten!


Dags att göra i ordningen sig och åka för att möta Janika, nu väntar en häääärlig fredag!


RSS 2.0