Mörkare tider


Tittut!!




Nyvaken Klara i sköna sängen!



Kuber i Klaras rum



Söndag kväll.

Vart tar alla dagar i veckan vägen? Nu har en hel vecka gått igen, det är helt sjukt! Ev börjar jag jobba om 6 månader. Det går för fort, alldeles för fort.

Den här helgen började alldeles ypperligt i fredags med en liten fotorunda för att ta lite fina höst kort på Klara. Fredagen slutade inne i stan tillsammans med Sofia & Emma där vi åt en god middag på Bellman och pratade om allt mellan himmel & jord. Alltid lika mysigt!

Lördagen startade med en liten sovmorgon för min del då Andreas gick upp med Klara, riktigt skönt även om "sovmorgonen" bara varade till kl 8.00. For i väg till jobbet där det verkligen var full rulle exakt hela tiden. En riktigt bra jobb dag. Åkte direkt hem till Klaras gammelmormor nr 2 där det vaknades fika innan Klara och jag åkte hemmåt för att natta lillen. Andreas var på hockey i Gävle så jag spenderade hela lördagskvällen själv i soffan med en godisskål. Det var faktiskt riktigt tråkigt!!

(Söndag och Klara vaknade kl 05.00)
I dag har vi varit på sista passet babysim, ätit lunch på stan och grattat finaste Caeila på 1-års dagen! Nu är det soffhäng innan det är dags att lägga huvudet mot kudden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0