Stockholmshelg!


After work



En uuur god middag







Härlig utsikt



Hotell frukost är det bästa som finns!



Så gott!!


Måndag morgon och en intensiv härlig helg har passerat. I fredags lunch tog vi vårat pick och pack och drog i väg för en stockholmsvisit tillsammans med mamma, Conny & Sofia. Vi startade med varsinn öl i hotellbaren där det var full after work.
Därefter en sväng på stan innan det var dags för männen att inte bastun och vi tjejer fixa till oss innan middagen. Klara somnade sött i vagnen lagom tills våra maträtter blev framdukade. Efter middagen tog vi hissen upp till 15:e våningen för varsitt glas mosserande innan vi återvände mot de sköna hotellsängarna. Frukost på lördag morgon, en sväng på stan och sen var det dags att åka vidare hemmåt igen.

Lördags eftermiddagen gick åt att få make up fixat av snälla kusinen innan det var dags att dra sig mot Eskilstuna och Janika som fyllt år och därmed fixat partaj. En rolig kväll med de bästa vännerna!

I går var vi lagom mosiga, men husägare & småbarnsföräldrar som vi är så var det full rulle hela dagen. Mot eftermiddagen kom min kusin med familj och farbror med familj över på fika.

Det sista vi gjorde under denna helg var att hyra BECK, levande begravd. Super bra & läskig!

Nu är det promenad i solskenet som gäller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0