dagens lunch:
Nu har jag de senaste fem arbetsdagarna (förutom IKEA under helgen) haft samma maträtt i matlådan varje dag.
Tur att man är sådan kock i köket att maten blev god, annars hade man nog inte stått ut.
I matlådan hittade ni följande recept:
Koka pasta (jag har snäckor)
Strimla kassler alt skinka
Koka broccoli
Köp färdig ostsås eller gör själv (jag tog det snabba alternativet)
Lägg den kokta pastan i en ugnssäker form
Toppa med strimlad kassler + broccoli
Häll över ostsåsen
Salta & peppra
Om man vill kan man toppa med lite riven ost men inte behövligt
In i ugnen på 225 c i ca 15 minuter
Portionera upp i fem portioner eller hur mycket ni nu äter och frys in.
Ta fram en portion varje morgon och lägg i kylen på jobbet, färdig-tinad när det är dags för lunch kl 12.00 och då bara att micra!
Kanon mat att ha i matlådan, fast kanske inte så himla näringsriktig.
Men att ha matlåda i sig är ju ett plus poäng bara det!
Tur att man är sådan kock i köket att maten blev god, annars hade man nog inte stått ut.
I matlådan hittade ni följande recept:
Koka pasta (jag har snäckor)
Strimla kassler alt skinka
Koka broccoli
Köp färdig ostsås eller gör själv (jag tog det snabba alternativet)
Lägg den kokta pastan i en ugnssäker form
Toppa med strimlad kassler + broccoli
Häll över ostsåsen
Salta & peppra
Om man vill kan man toppa med lite riven ost men inte behövligt
In i ugnen på 225 c i ca 15 minuter
Portionera upp i fem portioner eller hur mycket ni nu äter och frys in.
Ta fram en portion varje morgon och lägg i kylen på jobbet, färdig-tinad när det är dags för lunch kl 12.00 och då bara att micra!
Kanon mat att ha i matlådan, fast kanske inte så himla näringsriktig.
Men att ha matlåda i sig är ju ett plus poäng bara det!
Kommentarer
Trackback